El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez es mulla sobre Alejandra Rubio i li dóna un consell
  • CA

Alejandra Rubio, la petita de la família Campos, ha decidit dedicar-se al món de la televisió, exactament igual que la seva àvia María Teresa Campos, la seva mare Terelu Campos, i la seva tieta Carmen Borrego. I ara Alejandra Rubio està molt molesta amb que es critiqui que no estudiï (tot i que ho fa a distància) i també amb que es parli d’ella com d’una noia molt jove que té molt per aprendre.

La filla de Terelu Campos no sap per què la critiquen per això ja que tothom comença en algun moment i assegura que intenta aprendre de tots els que l’envolten a la televisió, sent conscient de la seva situació. Això sí, no pot entendre que tractin els joves com a incapaços. A això se suma la polèmica amb Terelu, que enlletgia en el mateix plató un comentari de Lydia Lozano sobre la seva filla… deixant caure que el seu comportament és desagraït.

I això, més una mirada d’orgull que Jorge Javier Vázquez va percebre en Terelu, han fet que el presentador doni la seva opinió: “Jo crec que en un plató, una mare i una filla no poden estar juntes, es confonen molts els termes”. Per això, creu que Alejandra hauria de prendre una decisió: “Ho té complicat si no decideix emancipar-se ja i tallar amb la família. Això és graciós per a un determinat tipus de televisió, però si vol fer una carrera llarga …”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa