El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Quan es va convertir Mercedes Milá en una diva de la televisió?”
  • CA

Jorge Javier Vázquez aprofita el blog que té a la revista ‘Lecturas’ per parlar dels seus sentiments, exposar les seves queixes, o expressar la seva ideologia política. I ara ha decidit dedicar-li un post del blog a la periodista Mercedes Milá. “La Milá és Mercedes, es clar. Quan li poses a algú l’article és que té una dimensió estel·lar. ‘La’ Jurado, ‘La’ Caballé. ‘La’ Milá. Dives, entenent com a diva un estatus que és un pas més enllà que el d’una estrella”, comença escrivint, i es pregunta: “Quan es va convertir la Milá en una diva de la televisió?

“Crec que en els últims anys, quan la seva presència a la televisió va deixar de ser tan continuada i els seus fidels esperàvem les seves aparicions com les d’una mare de Déu. La Milá té nou programa a Movistar: entrevista a persones a les quals va entrevistar anys enrere. Una delícia. Per ara s’han emès les de José María García i Masiel. M’encanta veure a gent que als seus anys -passen ja dels setanta- estan pletòrics, gaudint del moment actual i mirant cap enrere sense nostàlgia. Senyal inequívoc que la vida els ha servit per a alguna cosa”, opina el presentador badaloní.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

I, per a Jorge Javier, “després està la Milá, que als seus setanta gaudeix d’una maduresa envejable. Ràpida, divertida, llesta com la fam. A mi m’encanta perquè la veig il·lusionada i gaudint amb el projecte com si estigués començant. Mai diria que viu una esplèndida segona joventut perquè estic fins als nassos de glorificar aquest espai de la vida”. I, finalment, conclou: “Millor escriure que Mercedes, en la seva gloriosa maduresa, continua regalant-nos moments únics en un mitjà que controla com la que més. Llarga vida a la nostra Milá. Per ella i per nosaltres”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa