Jorge Javier se sincera sobre la relació amb la seva mare

Jorge Javier Vázquez manté una relació molt estreta amb la seva mare. Així ho ha explicat en diverses ocasions, tot fent-la protagonista de moltes de les seves columnes i convidant-la a programes de televisió. Els vam veure junts a ‘Mi cas es la tuya’ de Bertín Osborne, però també van parlar davant Gemma Nierga a TV3

Gemma Nierga, amb Jorge Javier i la seva mare   TV3

Gemma Nierga, amb Jorge Javier i la seva mare / TV3

Ara, el presentador torna a parlar sobre la seva mare a ‘Lecturas‘: “Em costa menys explicar les meves coses en una revista que sincerar-me amb la meva mare i això és una cosa que m’agradaria corregir. La meva mare està a punt de complir vuitanta anys i a vegades la tracto amb una nena, que és just del que em queixo jo amb la meva família. M’agrada que la meva mare vingui a veure’m cada vegada més sovint, encara que sigui només un parell o tres de dies perquè vegi que tot està en ordre”.

“Encara que està a punt de complir vuitanta anys i té una vitalitat que per mi la voldria, he de treure’m la por que vingui sola a l’AVE i he d’aprendre a no posar-me dels nervis quan em diu que vol fer un tomb per Madrid”, diu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familia viendo #GHVIP7

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Torna a explicar que en el fons són iguals: “Ens agrada la gent, però no ens fa por estar amb nosaltres mateixos. Ara està amb mi i m’agrada aquesta rutina de sopar aviat i asseure’ns al sofà per veure ‘First Dates’. Juguem a endevinar qui es queda amb mi i gairebé sempre encertem”. Una rutina que els faria molta gràcia i il·lusió, unes estones mare i fill que donen la vida a Jorge Javier. 

Nou comentari