El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier se sincera sobre la relació amb la seva mare
  • CA

Jorge Javier Vázquez manté una relació molt estreta amb la seva mare. Així ho ha explicat en diverses ocasions, tot fent-la protagonista de moltes de les seves columnes i convidant-la a programes de televisió. Els vam veure junts a ‘Mi cas es la tuya’ de Bertín Osborne, però també van parlar davant Gemma Nierga a TV3. 

Gemma Nierga, amb Jorge Javier i la seva mare TV3

Gemma Nierga, amb Jorge Javier i la seva mare / TV3

Ara, el presentador torna a parlar sobre la seva mare a ‘Lecturas‘: “Em costa menys explicar les meves coses en una revista que sincerar-me amb la meva mare i això és una cosa que m’agradaria corregir. La meva mare està a punt de complir vuitanta anys i a vegades la tracto amb una nena, que és just del que em queixo jo amb la meva família. M’agrada que la meva mare vingui a veure’m cada vegada més sovint, encara que sigui només un parell o tres de dies perquè vegi que tot està en ordre”.

“Encara que està a punt de complir vuitanta anys i té una vitalitat que per mi la voldria, he de treure’m la por que vingui sola a l’AVE i he d’aprendre a no posar-me dels nervis quan em diu que vol fer un tomb per Madrid”, diu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familia viendo #GHVIP7

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Torna a explicar que en el fons són iguals: “Ens agrada la gent, però no ens fa por estar amb nosaltres mateixos. Ara està amb mi i m’agrada aquesta rutina de sopar aviat i asseure’ns al sofà per veure ‘First Dates’. Juguem a endevinar qui es queda amb mi i gairebé sempre encertem”. Una rutina que els faria molta gràcia i il·lusió, unes estones mare i fill que donen la vida a Jorge Javier. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa