Jorge Javier Vázquez suspèn l’obra de teatre per un problema de salut

Els fans del presentador català han manifestat la seva preocupació en saber que no es trobava bé i que no podria actuar

Jorge Javier Vázquez segueix endavant amb una gira per tota Espanya en la que està protagonitzant una nova obra de teatre. El català reflexiona sobre la vida en un guió inspirat en Sèneca i les seves doctrines filosòfiques, una idea que ha agradat molt als seus seguidors. Fins ara ha penjat el cartell de “no queden entrades” a gairebé totes les localitats, tot un èxit del que presumeix sempre que pot. Avui és notícia, però, per un ensurt. Aquest diumenge havia d’actuar a Logronyo, però el teatre ha emès un comunicat en el que anunciava la cancel·lació de la representació. La causa? Un problema de salut del presentador.

L’alarma ha generat molta angoixa entre els seus seguidors, que volien saber què li havia passat a Jorge Javier. La seva agència de representació no ha donat detalls del motiu concret de la seva indisposició, el que fa que comencin les especulacions. Totes les actuacions previstes per a aquesta setmana estan en suspens a l’espera de les proves mèdiques, les que esperen que comparteixen com abans millor.

Jorge Javier no s’ha pronunciat al respecte d’aquesta cancel·lació i tampoc no ha dit res públicament sobre el problema de salut que li ha impedit sortir a l’escenari. Esperen que no sigui res greu i que no tingui res a veure amb l’ictus que va patir fa un parell d’anys, encara que no es descarta res. Ell mateix escrivia fa pocs dies a Lecturas que aquesta gira teatral el té molt il·lusionat i que no es perdria cap actuació per res del món, el que fa intuir que aquest problema de salut podria ser greu.

El cartell promocional de l’última obra de teatre de Jorge Javier Vázquez / Web oficial

De moment els seus fans hauran d’esperar a un nou comunicat en el que es detalli què és el que li ha passat a Jorge Javier, que aquesta tarda hauria de posar-se al capdavant de Sálvame.

Nou comentari