Crítiques a Jorge Javier, caçat de festa quan diu que està malalt

Els seguidors del Jorge Javier Vázquez van preocupar-se molt el cap de setmana passat quan va anunciar-se que el presentador tornava a estar malalt i que no podria actuar a Llorca. El català intentava tranquil·litzar tothom en assegurar que simplement es tractava d’una laringitis aguda que l’obligaria a estar de baixa durant 10 dies. No podia pujar-se als escenaris i tampoc no podia treballar a televisió, el que ha fet que els companys de cadena l’hagin hagut de substituir.

Doncs bé, enmig d’aquesta angoixa, apareixien uns vídeos del presentador de festa en una discoteca de Madrid el dia abans de l’actuació que va suspendre. Per què va cancel·lar la funció si dissabte estava prou bé com per anar de festa? Des de l’organització del concert cancel·lat denuncien sentir-se enganyats: “No ens sembla oportú que després de cancel·lar una actuació estigui de festa”. En les imatges, difoses a la xarxa, es pot veure el presentador ballant i gaudint de la festa amb drag queens que organitzen al teatre Barceló de Madrid.

La revista Semana s’ha posat en contacte amb Jorge Javier directament, que es defensa i intenta justificar-se: “M’han detectat una laringitis aguda i m’han recomanat descansar per no forçar la veu amb quatre hores de directe i les funcions. Estaré tota la setmana fora i no faré televisió. Feia tres setmanes que estava tocat i acabava els programes esgotadíssim. No podia seguir així perquè em van dir que havia de parar si no volia que el problema de la veu es convertís en crònic”.

“Les imatges de la festa no són en plena matinada, sinó a la tarda. Vaig dinar fora, vaig entrar a la discoteca a les sis de la tarda i a les nou vaig marxar. Només vaig estar-hi tres hores i vaig marxar ca a casa. A les deu de la nit ja estava dormint. Els vídeos poden ser molt cridaners, però quan els poses en context no tenen res a veure amb el que es pot arribar a pensar. Em veureu fent vida normal, perquè he d’esperar a tenir millor veu però això no vol dir que m’hagi de quedar a casa. En principi em reincorporo la setmana vinent, però tot depèn de la meva evolució perquè no hi ha res clar encara”, afegeix. Unes paraules que segurament no acabaran de convèncer, però amb les que ell justifica les cancel·lacions que està fent.

Nou comentari