El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier segueix amb problemes de salut: “Tinc blaus a tot el cos”
  • CA

Jorge Javier Vázquez no ha passat un bon 2019 pel que fa a temes de salut. L’han hagut d’operar dos cops com a conseqüència de l’ictus que va patir a principis d’any. Des de llavors ha explicat en diverses ocasions com es troba i informa sempre de les visites que fa al metge. Unes revisions que li agrada compartir amb els seus seguidors perquè es quedin més tranquils. 

Aquesta setmana ha tornat a fer-ho en el seu blog de ‘Lecturas‘, que centra en una nova prova mèdica. “Avui és el blue monday, el dilluns més trist de l’any. Ja tinc una excusa per justificar la meva inquietud, però crec que té més a veure amb la prova de demà. Una altra vegada. Encara tinc a l’engonal el blau del cateterisme del 3 de desembre, així que si m’han de tornar a operar, el meu cos acabarà semblant el Vaticà de tant cardenal. Amb la medicació que prenc, blau a l’instant. És un acudit molt dolent, però és que la gràcia rància em fa gràcia. No és la por, és incertesa”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando el diablo no tiene qué hacer, mata moscas con el rabo ?

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

“Cada vegada que s’apropa una nova prova comences a pensar que per què ha de sortir bé. I això que sóc optimista per naturalesa, encara que cada vegada ho tinc menys clar. No sé què sóc. La paleta d’humors que puc sentir al llarg de mitja hora és bastant àmplia, així que el meu estat civil és, en aquests moments, desconcertat. Perquè tu et pots trobar molt bé, però després et ve el xicot Paco amb les rebaixes i et diu que tampoc no exageris”, explica.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa