El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “M’agradaria que el meu pare fos viu per veure com m’ha anat”

Jorge Javier Vázquez ha estat protagonista de les últimes polèmiques a ‘Sálvame’. El presentador català no té pèls a la llengua, el que provoca que el col·loquin en el centre de la diana molt sovint. Precisament aquesta setmana parla sobre la forta discussió que ha tingut amb Belén Esteban a la columna de ‘Lecturas‘ , en la qual reflexiona també sobre la relació amb el seu pare. 

“No sé fer res a la cuina. Res és res. Tinc molt mala mà en general, que és una cosa que al meu pare li feia una ràbia immensa. Ell sabia arreglar-ho tot i se l’emportaven els dimonis quan jo demostrava la meva matusseria davant de qualsevol imprevist domèstic. El meu pare acabava fent totes les feines de casa i queixant-se perquè considerava que ens agradava poc ajudar-lo. Però no era això, simplement és que ell era molt mal professor i tenia poca paciència”.

“També és veritat que les meves germanes i jo érem alumnes poc avantatjats i tampoc li posavem molt interès perquè sabíem que ell acabaria enfadant-se per algun motiu i enfadant-se per tenir uns fills matussers i poc cooperadors. Sempre ens refugiàvem a les faldilles de la meva mare perquè ella mai no ens renyia”, reconeix.

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

I reflexiona: “Ara m’agradaria que el meu pare estigués viu perquè veiés que tampoc no m’ha anat tan malament a la vida. Es va morir quan estava en el seu millor moment, més menfotista, menys patidor i gaudint més. Em fa la sensació que ens deu anys de riures. He heretat el seu caràcter, el que tan poc m’agradava. El que són les coses, en aquestes ocasions em veig reflectit en ell i m’espanta”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa