Jorge Javier Vázquez: “Madrid és una ciutat complicada per tenir parella”

Jorge Javier Vázquez ho té clar: Madrid s’està convertint en una ciutat complicada per tenir parella. Així ho assegura en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on comença escrivint: “Diuen que Madrid s’està convertint en un lloc complicat per a tenir parella, com a mínim en el món gai. Les possibilitats que trobis a un noi més maco que amb el qual estàs són altíssimes, i si alguna cosa caracteritza a aquesta societat és que no contemplem la possibilitat de la renúncia. Ho volem tot”.

En aquest sentit, el presentador badaloní reconeix: “Però a mi les qüestions de parella em resulten complicades. Tinc parelles d’amics que són relació oberta i la situació no els passa factura. També he conegut casos de matrimonis, però el cas és que amb els anys crec que m’estic tornant una mica convencional”. Així, es queixa: “No entenc que des del primer moment que coneixes a algú es plantegi la possibilitat de ser parella oberta”.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Seguidament, el presentador de ‘Sálvame’ confessa: “Visc els començaments amb una persona com una cosa única, com un d’aquests moments que val la pena viure’ls amb tota la intensitat, l’un amb l’altre, sense ingerències externes. Seria incapaç d’estar amb algú que des del primer moment em plantegés la possibilitat que ell pogués estar amb un altre. O que em proposés trios tot just començar”.

I, finalment, conclou: “Sé les complicacions que comporta el món de la parella. El cansament, la desesperació, la falta d’il·lusions. Però també tot el que aporta: l’entusiasme, la complicitat, l’afecte. I almenys durant un període de temps llarg m’agradaria viure-la a la manera tradicional”.

Nou comentari