El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, a Laura Fa: “És incultura, no és res més”
  • CA

Jorge Javier Vázquez acaba de tornar a ‘Sálvame’ després de les vacances, i ho ha fet amb les piles carregades després de passar unes setmanes a les illes gregues. I ja ha tingut temps de carregar contra la periodista Laura Fa. Ha estat quan Kiko Matamoros i el propi presentador es feien ressò d’una dita popular: “A la lima y al limón, te vas a quedar soltera, ya no tienes quién te quiera”. I, en aquest moment, la tertuliana es queixava dirigint-se a Matamoros: “Que antic!”.

I Jorge Javier sortia en la seva defensa: “Ho he tret jo i, sincerament, a tots els moderns que menysteniu la cultura popular… És incultura, no és res més”. Ella es defensava: “Se’m fa molt estrany d’escoltar, però no la menystinc, perquè jo tinc la teva edat. I si soc inculta, no passa res”. I el presentador insistia: “Sí que passa, sí”. I tots els tertulians continuaven parlant com si res del casament de la seva companya Anabel Pantoja.

Jorge Javier esbroncant a Laura Fa | Telecinco

Però aquesta no va ser l’única picabaralla que van tenir Jorge Javier i Laura Fa. Més endavant, la tertuliana es queixava: “Es que no puc parlar, em costa molt intervenir“. El que provocava una mirada clarament d’emprenyament del presentador, que anava secundada pels riures de Kiko Matamoros, que no pot suportar a Laura Fa des de fa mesos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un a setembre 07, 2021 | 21:30
    Un setembre 07, 2021 | 21:30
    Sempre i dit que qui aixi parla sent el que es un mateix.
  2. Icona del comentari de: borinot a setembre 08, 2021 | 11:16
    borinot setembre 08, 2021 | 11:16
    jorge ets el menys indicat per parlar de cultura, i de la qualitat de les persones, més aviat tu no ets ningú, o si, un personatge de poca monta, que no toca ni quarts ni hores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa