El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Se’m va trencar l’ànima en veure a Kiko Hernández aguantar-se les llàgrimes”
  • CA

Kiko Hernández no està passant el seu millor moment. Després de la mort d’una tieta seva, de la mort de Mila Ximénez i de la mort, la setmana passada, de la seva amiga íntima Begoña Sierra -propietària del Bingo Las Vegas de Madrid-, el tertulià de ‘Sálvame’ ha decidit marxar i deixar el programa de Telecinco durant uns dies. Va ser ell mateix qui ho va anunciar en directe, assegurant, a punt de plorar, que necessitava aturar-se per la seva salut mental. I ara Jorge Javier Vázquez ha escrit un post al seu blog de la revista ‘Lecturas‘ on parla precisament de Kiko Hernández.

Kiko Hernández | Telecinco
Kiko Hernández | Telecinco

“Desconec si passa en altres feines però en la nostre, quan estàs anímicament destrossat, et venen ganes d’abandonar. Potser perquè et sents incapaç de participar en un xou quan estàs trist. O perquè l’única cosa que et ve de gust és estar en un lloc en el qual ningú et reconegui, un lloc en el qual ningú pugui arribar a recordar-te el dolor que sents. No ho sé. El cas és que moltes vegades li donem la culpa a la feina. Entenc que a tothom li passa el mateix però nosaltres ho fem públic i això ens torna a vegades una mica pesats”, opina el presentador badaloní.

Jorge Javier té molt clar que “no puc ajudar a Kiko, ja m’agradaria. Ni puc enganyar-lo dient-li que amb el temps el dolor desapareixerà perquè és mentida. No desapareix, aprens a viure amb ell però mai deixes de trobar a faltar. No estic pessimista, només estic demanant-li a la vida que sigui una mica generosa. Que després d’una tragèdia ens reconforti amb un cop de llum que ens animi a seguir”. I conclou: “Cal viure. No sabem per a què però cal viure”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa