El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez treu a la llum els greus insults que rep
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha intentat maquillar el lleig que va fer a Dakota durant l’última gala de ‘Supervivientes‘, quan va escridassar-la i humiliar-la davant de tothom sense miraments. Li va dir de tot de molt males maneres, només perquè la concursant s’havia queixat dels evidents favoritismes que rep Isabel Pantoja.

L’escena va generar-li un munt de crítiques al presentador badaloní, que va acabar demanant perdó la setmana següent. Va dir-li a la jove que ho sentia i que no pretenia fer-li mal, encara que no han servit de gaire les seves disculpes.

Jorge Javier Vázuez i Dakota / Telecinco

I és que avui ha publicat un missatge enverinat que ha rebut a Instagram, per part d’un detractor que no té miraments a l’hora d’insultar-lo directament.

Jorge Javier Vázquez insults instagram

Jorge Javier Vázquez / @jorgejaviervazquez

Ara, però, ha volgut continuar en aquest camí a la seva columna de ‘Lecturas‘. La novetat? Que a sobre ha deixat una ferma defensa cap a Pantoja. El que volia era assegurar que no té cap mena de tracte de favor, però amb les seves paraules costa de creure: “Comptar en un programa de televisió d’aquestes característiques amb Isabel Pantoja és un autèntic miracle, i com a tal, se l’ha de posar en valor. Es produeix així un corrent de pensament molt hipòcrita, ens queixem de donar-li hores de televisió a Pantoja però aquesta edició està aconseguint unes dades d’audiència històriques. Miraculoses, diria jo. I bona part d’això li ho devem a la folklòrica”.

Considera que Dakota es va equivocar, i que no hauria d’haver criticat que Pantoja tingués més protagonisme: “Els altres són uns professionals d’això i saben que el que es fa amb Isabel no és favoritisme, sinó un simple aprofitament de la seva figura televisiva. Favoritisme seria donar-li cada dia un plat de paella o que les proves de líder fossin cantar una copla”.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' Telecinco

Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Té raó en Jorge? És cert que no estan beneficiant en excés a Pantoja? L’ajudaran a convertir-se en finalista?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa