Jorge Javier torna a l’hospital per fer-se més proves després de l’ictus

Jorge Javier Vázquez va viure un autèntic malson l’any passat, quan va patir un ictus que l’ha portat a quiròfan dues vegades des de llavors. Ha de sotmetre’s a proves rutinàries de seguiment per veure com evoluciona, el que ha tornat a fer aquesta setmana. Els resultats han estat positius, tal com informa a la seva columna de ‘Lecturas‘. 

“Prova rutinària per això del cap. Per l’ictus, vaja, no és que no vulgui anomenar la paraula. Com és amb sedació i traginen una artèria, he de passar la nit a l’hospital per prevenció i P. s’ofereix a estar amb mi. Què bo que és, em diuen quan ho explico. Jo també faria el mateix per ell, responc. No és una prova de com n’és de bondadós. Em demostra més qualitat humana amb la paciència que suporta les meves peticions”, reconeix.

Al presentador català li “encanta” passar una nit a l’hospital de tant en tant, diu: “Tinc la sensació que la meva vida, que normalment tinc un ritme endimoniat, es torna aquí una mica més lenta. Em permeto el luxe de desconnectar i no fer res”. Una nit a l’hospital que evidencia que continua tenint molt bona relació amb la seva exparella: “P. està assegut al sofà llegint un llibre. Com la sedació et deixa mig somnolent, intueixo que passaré una nit estupenda”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirando el domingo pasar. Yo más que él.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

I arriben els resultats, molt positius: “Els metges m’han dit que tot està en ordre i em citen dins d’aquí a sis mesos. Que treballi el que em doni la gana. Així que, si us plau, que la gent deixi de dir-me que baixi el ritme perquè fa més d’un any vaig estar malaltó, paraula que detesto especialment. Digueu-me estrany, però per qüestions mèdiques em deixo portar pel que diuen els metges. D’igual manera que per saber del coronavirus prefereixo Fernando Simón en comptes de qualsevol tertulià feixista. Coses meves”. 

 

Nou comentari