El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Problemes amb Hisenda: l’Audiència Nacional ratifica la sanció a Jorge Javier
  • CA

Males notícies per a Jorge Javier Vázquez. L’Audiència Nacional ha desestimat el seu recurs contra la resolució del tribunal que ratificava la sanció contra ell. Les autoritats tributàries l’acusaven d’haver incomplert de manera conscient la normativa reguladora de l’IRPF. Ell no estava d’acord, però sembla que la nova sentència torna a deixar-lo en evidència.

Així ho confirma ‘Vozpopuli’, que recorda que tot va començar perquè l’Agència Tributària va iniciar diligències contra ell per examinar els pagaments d’impostos que havia fet en els exercicis dels anys 2005 al 2007. El problema? Que hauria facturat els seus ingressos individuals a través d’una societat instrumental, per la qual cosa Hisenda li reclamava 797.000 €. Jorge Javier va pagar la multa imposada però va recórrer la sentència. I ara aquesta petició es queda sense efecte. 

Jorge Javier Vázquez, a ‘Sálvame’ / Telecinco

L’Audiència considera que és cert que va fer una declaració d’IRPF errònia durant aquests tres anys. Ell era el soci majoritari d’aquesta societat, a través de la qual declarava ingressos de 60.000 € mentre que la facturació de la mateixa mostrava xifres fins a deu vegades més grans. Havia de presentar la declaració com a persona física, però ho hauria fet a través de l’impost de societats per tal de tenir millors condicions fiscals i estalviar-se un tipus d’impost més elevat. 

Una sentència que pot tornar a recórrer davant del Tribunal Suprem, el que caldrà veure si acaba fent. De moment el seu nom s’ha convertit en tendència a Twitter, ja que són molts els usuaris que l’estan criticant per aquest problema amb Hisenda. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa