El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Les germanes Campos fa anys que no se suporten”
  • CA

Jorge Javier Vázquez no ho ha pogut evitar i ha parlat de la guerra que està vivint el clan de Las Campos. En un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, el presentador televisiu constata la situació complicada que travessa la família, i opina que tot i que “a simple vista això pot semblar un motiu de tristesa, ràpidament es passa a la ràbia, i ja sabem que la mala llet rejoveneix. Teresa Campos emprenyada es treu anys”.

A Jorge Javier li agrada María Teresa Campos quan “ens assenyala amb el dit, amb la mala cara i la queixa contundent. I ara té motius, perquè la guerra entre Carmen i la resta de la família està en el seu punt àlgid”. “Però no siguem cínics”, avisa el presentador, que opina que “aquesta guerra no neix perquè Carmen s’hagi convertit en una ‘starlette’ televisiva. No. Això ve de lluny”.

Carmen Borrego i Terelu Campos en una foto d'arxiu - Europa Press
Carmen Borrego i Terelu Campos en una foto d’arxiu – Europa Press

Segons el presentador de ‘Sálvame’, “l’enfrontament ja vivia amb discreció entre les germanes i la neboda. No se suportaven des de fa anys i el focus no ha fet més que posar a la vista de tothom una relació que sobrevivia a base de molts pegats i no pocs silencis”.

La televisió, no ens confonguem, no ha estat la culpable que Carmen, Terelu i Alejandra no es parlin. En qualsevol cas haurà estat el detonant, però no la causant”, ha conclòs Jorge Javier Vázquez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa