El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez explica què li ha passat als ulls
  • CA

Jorge Javier Vázquez entrava en directe al programa ‘Sálvame Lemon Tea’, segons abans que s’acabés el programa i les seves presentadores, María Patiño i Terelu Campos, donessin pas a ‘Sálvame Naranja’, el programa de les tardes de Telecinco que presenta Jorge Javier. I, en directe, el presentador badaloní es treia les ulleres i exclamava: “Ostres! No eren aquestes les ulleres que volia portar avui per sortir a la televisió!”

Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Seguidament, Jorge Javier s’explicava: “Avui m’he aixecat així, i mira quins ulls. Però, esclar, el deure és el deure”, deia dirigint-se als teleespectadors, i amb els ulls clarament infalts. A més, a la nit havia de presentar el programa que recrea com era la casa de Montealto de Rocío Jurado, i ho havia de fer acompanyat de la seva filla, Rocío Jurado. És per aquest motiu que el presentador estava especialment emprenyat amb els seus ulls.

“Espero que d’aquí a la nit això vagi a millor. Però potser va a pitjor, i així els teleespectadors ja tindrien un altre motiu per veure el programa”, ironitzava, entre els riures dels seus companys de programa. Minuts després, continuava fent broma: “Pels que s’han incorporat ara, m’he posat els ulls així perquè és una nova tendència a Broadway”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa