El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez explica les intimitats de la seva família
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha escrit un nou post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ on explica les intimitats de la seva família, ara que ha anat a passar uns dies a Badalona amb ells. “La frase preferida de la meva germana Ana, la gran, és: ‘I què t’expliques, Jorge?”. I jo li dic que res. I a l’estona em fa la mateixa pregunta i jo li contesto el mateix. Podem estar així tres hores fins que ella pren la iniciativa i comença a relatar-me els seus viatges per tot el món o aquells que li queden per fer”, comença escrivint el presentador.

Seguidament, Jorge Javier parla de la seva mare: “Jo faig veure que l’escolto i de tant en tant introdueixo alguna expressió –“Que bonic”, “No em diguis”– perquè pensi que segueixo amb atenció el seu relat, però la veritat és que quan ella comença a parlar el meu cap vola fins a territoris insospitats. La cosa bona que té és que mai s’emprenya. L’únic que s’emprenya de la família sóc jo, crec. I amb la meva mare, perquè sempre hem de fer el que ella digui”.

Després de posar nombrosos exemples de situacions en què tota la família acaba fent el que vol la seva mare, conclou: “La resta del matí del divendres la passo al llit intentant descansar, però la meva germana Ana truca tres o quatre vegades a casa i l’eixordador soroll del telèfon em desperta. Per a què truca?, us preguntareu. Per a res”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa