El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier sorprèn amb unes declaracions molt sinceres sobre l’ex
  • CA

Jorge Javier Vázquez i Paco mantenen una relació estupenda malgrat la ruptura. El presentador de Sálvame ha reconegut més d’una vegada que ell ha estat el gran amor de la seva vida, amb qui va estar més de 10 anys. La seva separació va sobtar molt, per això, d’igual manera que també estranya que segueixin convivint de tant en tant i que marxin de vacances junts. El català no concep la seva vida sense ell, encara que ara només siguin amics. I precisament sobre aquest tema ha volgut sincerar-se en l’últim programa del Deluxe. Jorge Javier ha recordat aquesta relació, la que més ha marcat la seva vida: “M’encantaria enamorar-me de nou, però ara no tinc temps. El primer enamorament va arribar quan jo tenia 27 anys. Era molt nen i una mica esbojarrat… Després amb 37 anys em vaig enamorar d’una manera com mai no m’he tornat a enamorar en tota la meva vida”.

Com es van conèixer, el Jorge i el Paco? El presentador ha explicat que la primera trobada va ser en una botiga de roba: “El vaig veure i vaig sentir un enamorament sobtat. Va ser físic, ho notava en la meva panxa. La veritat és que mai no he tornat a sentir una cosa així. Vam estar 10 anys junts i ens vam separar moltes vegades… Ara no és només el meu amic, és la meva família. És molt més important per a mi que un amic”.

Jorge Javier Vázquez i Paco, junts de vacances després de la separació / Diez Minutos

Reconeix que la ruptura va ser amistosa, la definitiva després de moltes esbroncades i separacions temporals. De fet, fa broma i deixa caure que junts, junts van estar “només un quart d’hora”. La parella ha separat els seus camins de manera romàntica, però Jorge Javier destaca que el segueix tenint al seu costat. Ell ha estat un dels seus suports principals en moments molt durs, com l’ictus que va patir fa un parell d’anys i la mort de la seva companya i amiga íntima Mila Ximénez aquest estiu. Una relació que molts no entenen, però de la que el presentador presumeix sempre que pot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa