El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “No entenc per què no pots portar-te bé amb el teu ex”
  • CA

Jorge Javier Vázquez està esprement al màxim els seus últims dies de vacances. Ja no queda res per a l’inici de ‘GH VIP 7’, una nova edició del caramelet de Telecinco amb el qual pretenen tornar a fer rècord d’audiència. Mila Ximénez és la primera concursant confirmada, el que ha donat ales al presentador a opinar al respecte en una entrevista a ‘Lecturas’. Espera que el seu pas pel reality no afecti la relació d’amistat que mantenen gràcies a ‘Sálvame’.

Jorge Javier Vázquez a la portada de 'Lecturas'

Jorge Javier Vázquez a la portada de ‘Lecturas’

Ara bé, aquesta no és la part de la conversa amb la revista que més ha impactat… sinó aquella en la qual parla de la seva relació amb l’exparella. Fa més d’un any que va tallar amb Paco, amb qui va sortir durant una dècada. La ruptura va ser molt amistosa, el que demostra que segueixin veient-se molt sovint i, fins i tot, que hagin marxat de vacances junts aquest estiu.

“Tenim una relació de família. No entenc per què no pots portar-te bé amb el teu ex. Ha estat amb mi deu anys decisius de la meva vida”, comenta. Una idea que amplia en la columna d’aquesta setmana: “Aquests dies que estic per Madrid s’ha vingut P. a casa i ens dediquem a prendre molt el sol -quina cosa més antiga, ja veus- i a parlar de la vida en general. Com em suporta el noi, pobre”.

“Una tarda aprofito per depilar-me i li demano si us plau que m’ajudi amb els pèls de darrere de les cames. El que fan les separacions, abans es negava i ara accepta encara que a contracor. Quan estàs en parella no fas coses que et demanen perquè consideres que s’estan aprofitant de tu. I després ja quan trenques, les fas perquè et tornen a una època de la teva vida en la qual vas ser feliç. Entenem massa tard que una parella no és un camp de batalla“, reflexiona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días. Toma castaña pilonga.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Com està la seva vida sentimental? Primer de tot ha volgut deixar clar que ha gaudit “al màxim” del sexe: “He entrat i he sortit. Ara em ve de gust una mínima conversa abans i una mínima conversa després, complicitat. Però em preocupa conèixer gent amb la qual pugui sorgir alguna cosa. És molt complicat sortir quan tota la teva vida anterior l’has format amb la teva parella i les teves amistats. No he fet bé el tenir una vida a part”. Una nova entrevista sincera de Jorge Javier, que segueix sense vergonya a sincerar-se sobre la seva vida més íntima. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa