El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez escridassa durament un concursant masclista de ‘GH’: “És inadmissible el que has fet”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha tornat a mullar-se a ‘Gran Hermano Dúo‘. Com va sent habitual des que es va posar al capdavant del reality, el presentador ha tornat a dirigir una contundent esbroncada a un dels concursants per recriminar-li com està actuant a dins de la casa. En aquesta última ocasió ha estat Alejandro Albalá el perjudicat, qui ha quedat molt malament després de l’emissió d’uns vídeos que el deixen com un autèntic masclista.

 

Aquesta edició està sent molt criticada perquè els participants estan demostrant una actitud de superioritat vers les dones molt perillosa, encara més tenint en compte la gran audiència que estan fent… Tenen molts teleespectadors, amb la qual cosa haurien de denunciar encara més totes les actituds misògines que s’estan veient. Albalá és un dels principals exponents d’això. I és que la seva relació amb Sofía Suescun no pot ser més tòxica. 

 

Tot començava amb un seguit de vídeos que evidenciaven que és excessivament possessiu amb Suescun (qui ja no és la seva parella, a més a més). Primer de tot, se’l veia recriminant a l’ex que es deixés fregar el pit per Kiko Rivera: “Ves amb compte, Sofía, que amb tant fregar amb el seu colze se’t posa el mugró dur”. I d’aquí, a criticar-la per fer servir una determinada roba: “El pantaló que portes se’t transparenta. T’agrada molt que et mirin, no? No m’agrada que et vegin el cul. La roba se’t transparenta. És que sembla que ho facis a posta”.

 

Sofía Suescun i Alejandro Albalá
Sofía Suescun i Alejandro Albalá | Telecinco

 

Després de tot això, Jorge Javier Vázquez va decidir que ja n’hi havia prou. I va dedicar-li unes dures paraules per fer-li veure que és intolerable que es comporti així: “Sempre dic que veient aquest programa es pot arribar a aprendre moltíssim. Es pot aprendre a no ser com aquesta persona que estem veient. Estic convençut que aquest programa el ven molts pares amb les seves filles i crec que aquestes imatges poden ser molt il·lustratives. Alejandro, hi ha gent jove que us veu i tens 20 anys. Si jo fos pare i tingués una filla que tingués un xicot com tu, el primer que li diria seria que el deixés”.

 

És totalment inadmissible que intentis controlar d’aquesta manera la vida d’una persona que no et pertany. El que més m’inquieta és que no siguin reaccions aïllades, que puguis pensar així”, va prosseguir contundentment.

 

Jorge Javier Vázquez a 'Gran Hermano Dúo'
Fes-hi clic per veure el vídeo   | Telecinco

 

Alejandro Albalá va demanar perdó i va intentar justificar-se, tot assegurant que ell realment no pensa així: “Ahir tenia un mal dia. No estic gens content del que he vist i em fa molt de mal. Me’n penedeixo moltíssim. Jo no sóc així. No tinc raó en el que dic, està molt malament. Després de veure això no vull tornar a fer-ho mai més. Sento vergonya davant d’aquesta situació, també per la meva família que pot estar veient aquesta idiotesa, aquesta merda que he fet. No puc fer res més que demanar-li perdó a ella i a tothom”.

 

Sofía Suescun i Alejandro Albalá
 | Telecinco

 

El presentador s’ha guanyat un fort aplaudiment davant d’una esbroncada molt necessària. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa