El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez es queixa del “poc respecte” que s’ha tingut als còmics espanyols
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha escrit un nou post al seu blog de la revista ‘Lecturas‘ on homenatja l’actriu Pilar Bardem, que va morir la setmana passada. “Quina tristesa em produeix la mort de Pilar Bardem. L’admirava molt i més des que vaig llegir “La Bardem”, el seu llibre de memòries que vaig recomanar diverses vegades per televisió. Si encara no l’heu llegit teniu ara una bona oportunitat. És un llibre deliciós en el qual a través de les experiències de Bardem s’explica, entre altres coses, com era de vulnerable la situació de les dones al nostre país no fa tants anys”.

Però, per al presentador badaloní, fonamentalment, ‘La Bardem’ “és una declaració d’amor a la seva professió. Sempre que recordo el llibre em vénen a la memòria les maratonianes jornades de feina a les quals havia de fer front Pilar per a tirar endavant la seva família: rodatges de cinema, de televisió, teatre. Tot en un mateix dia i un parell o tres d’hores al dia per a descansar fatal en un camerino”. “La vida dels còmics espanyols a qui no hem tingut gaire respecte perquè durant anys els consideràvem poc treballadors i molt malbaratadors, quan la majoria d’ells han arribat a la vellesa en situacions molt precàries per les males condicions laborals que havien de suportar”, afirma Jorge Javier.

I conclou el presentador: “Tinc gravada una imatge de Pilar Bardem. Va ser la nit dels Goya en la qual ella en va aconseguir un per ‘Ningú parlarà de nosaltres quan hàgim mort’. Vaig anar a cobrir com a periodista la gala i després una amiga em va convidar a un local que estava de moda pels voltants de la Gran Via. Era ja de matinada. Del local sortia Pilar Bardem. Alta, elegant, molt feliç. La vam felicitar pel Goya i ella va respondre un rotund i sincer ‘Moltes gràcies’. A tu sempre, Pilar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 22, 2021 | 18:52
    M'importa una merda juliol 22, 2021 | 18:52
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb que s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs tota aquesta colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa