Declaracions molt honestes de Jorge Javier en una entrevista amb la mare

Jorge Javier Vázquez està molt unit a la seva mare, a qui fa protagonista del seu Instagram sempre que pot. Aquesta setmana la seva connexió ha anat més enllà i el director de Lecturas els ha proposat fer una entrevista conjunta que apareix en la portada d’aquesta setmana. Aquesta és la primera vegada que podem llegir les reflexions més profundes de mare i fill, junts en una conversa que els ha colpit a tots dos. El presentador de Sálvame reconeix, de fet, que han parlat de coses que normalment opten per ignorar: “Em fa pena adonar-me que em troba molt a faltar i que li agradaria que tornés a viure a Badalona. Quan marxa després d’uns dies a Madrid visitant-me sempre diu que ho fa trista perquè em veu sol”. I és que no li agrada pensar que arriba la nit i no té companyia a casa: “Ets un bon partit! Bona persona, molt treballador… Ho tens tot. El problema és que demanes moltes coses en un xicot”, li retreu.

María Morales lamenta públicament no poder parlar amb el fill tant com li agradaria: “Tinc les meves altres filles a Badalona amb mi i trobo a faltar al Jorge. Quan parlem, ho fem sobre nosaltres i deixen de banda això de criticar. Jo el que vull és que ell sigui feliç, sigui a Madrid, Barcelona o Badalona”. Tenen molta confiança, però això no ha estat sempre així. De fet, revelen que el presentador no li va explicar directament que era homosexual: “Li va dir a la seva germana Ana i va ser ella qui m’ho va dir a mi. Va fer bé, perquè ell potser no m’ho hauria dit mai”.

Jorge Javier i la mare, en una escena quotidiana - Instagram
Jorge Javier i la mare, en una escena quotidiana / Instagram

Un dels moments més complicats que van viure com a família va arribar amb l’ictus que va patir en Jorge Javier el 2019. El presentador català va haver de passar per quiròfan mentre la família seguia a Badalona: “Tu allà i nosaltres aquí, sense temps a reaccionar. Pots imaginar-te com vam viure aquella nit… Jo et conec i sé quan estàs malament. Si has dormit bé o si has anat a dormir tard”. Amb les festes nadalenques a prop, reconeixen que mai no han estat de celebrar-les gaire: “Ara gairebé tothom marxa fora a passar aquests dies. A mi no m’agraden gens des de fa anys”, reconeix ella. Una conversa distesa que aprofiten per demostrar que es tenen confiança i que es troben molt a faltar.

Nou comentari