Telecinco té un caramelet a les mans al qual no deixa de treure suc, ‘Gran Hermano VIP‘. El programa té l’audiència completament enganxada i per això està aconseguint uns números espectaculars. Gala rere gala fan un nou rècord i tot gràcies a les polèmiques que els envolten. La xarxa va ben plena de crítiques i és que els concursants no deixen de fer-la grossa: han protagonitzat vídeos masclistes, racistes i també grans faltes de respecte. Però són les acusacions de ‘tongo’ el que més els preocupa.

 

En Jorge Javier Vázquez i la Sandra Barneda s’enfronten cada setmana a tot tipus de comentaris. Com ho afronten? Actuant en conseqüència: demanant als famosos que es comportin mentre els criden l’atenció dia rere dia. Però és suficient? Sembla que no, ja que cada vegada és més evident que el programa està fent tot el possible perquè guanyi Míriam i la gent està enfadada. Han començat les escridassades a plató, el que estaria afectan els presentadors.

 

Sandra Barneda i Jorge Javier a 'Gran Hermano VIP'
Sandra Barneda i Jorge Javier a ‘Gran Hermano VIP’ | Telecinco

 

 

El català ha escrit una columna a ‘Lecturas’ al respecte, de fet, en la qual confessa que no està bé. Les gales el deixen “esgotat” psicològicament: “Es nota la tensió a l’ambient, el públic està on fire i els aplaudiments i escridassades no paren durant tot el programa. En una de les pauses em comuniquen que m’estan deixant verd a la xarxa… Total, que entre una cosa i una altra acabo amb un mal d’esquena considerable. A l’endemà rebo l’audiència, 31,5%, una barbaritat. Comencen els missatges de felicitació. Però a mesura que va passant el matí, em poso cada vegada més trist i m’envaeixen unes ganes incontrolables de plorar”.

 

“Entro a Instagram i elimino tot perquè veig que hi ha alguns missatges clarament insultants. Llegeixo els titulars de dos articles que no em deixen excessivament bé -sent suau- i noto que vaig caient en un pou cada vegada més negre. No puc evitar pensar que vull marxar. Deixar-ho tot. Desaparèixer. Desconnectar durant tres mesos, un any sencer, anar a una platja amb els gossos”, confessa contundentment.

 

Jorge Javier Vázquez presentant 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez presentant ‘Gran Hermano VIP’ | Telecinco

 

 

La solució passa, segons Jorge, per meditar: “Començo a veure la llum i a relativitzar (…) Quan el programa es converteix en un fenomen com aquest ‘GH VIP 6’, llavors ja és una bomba perquè les adhesions als concursants preferits són fermes. Tenint en compte les xifres que fem, el que és estrany és que no entrem en guerra. Només queda un mes perquè acabi el reality i sé que cada gala serà com un Barça-Madrid en el qual es decideixi la lliga. He d’acceptar que, com passa en el futbol, els àrbitres sempre reben d’hòsties en els partits clau”.

 

Tot i això, el mediàtic acaba assegurant que la solució és refugiar-se a casa amb els gossos i resar. Seguiran afectant-lo tant les crítiques?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa