Jorge Javier, rabiós: “Tots vosaltres sou uns folklòrics”

El torero Ortega Cano ha patit les conseqüències del repte al qual s’està sotmetent Antonio David Flores a Sálvame, en el qual ha de compartir informacions confidencials que tingui sobre altres famosos a canvi de diners. Un dels últims perjudicats era, precisament, Ortega, sobre qui havia de respondre una pregunta molt compromesa sobre la seva orientació sexual. A l’exmarit de Rocío Jurado no li va fer gens de gràcia que es posés en dubte la seva heterosexualitat, el que l’ha fet explotar en unes declaracions amb molt mala llet contra el presentador.

“Vull que li diguin a Jorge Javier Vázquez que sóc un senyor de cap a peus i que no em va agradar el que van fer amb el meu nom. Per tant, que no pensin en mi”, deia visiblement enfadat.

Aquest dilluns era el torn del presentador català per respondre, el que ha fet molt seriós: “Entenc perfectament que a Ortega no li agradés la pregunta i aquest tipus de preguntes a mi tampoc no m’agraden. No sé si és una llegenda urbana o què… Però em va semblar fort. Vaig ser el primer que vaig dir que en 25 anys de carrera mai no havia sentit aquest rumor sobre la seva presumpta homosexualitat”. 

Jorge Javier Vázquez respon a Ortega Cano   Telecinco

Jorge Javier Vázquez respon a Ortega Cano / Telecinco

Ara bé, ha deixat clar que no entén per què s’ho prenen com una ofensa, el que li ha donat ales per insultar-los: “Sou tots vosaltres uns folklòrics“, etzibava indignat. Antonio David Flores, per la seva banda, assegurava que ell no havia filtrat res a Ortega Cano, però que no donaria més detalls sobre la conversa que havien mantingut. Una actitud que tampoc no ha fet gens de gràcia al presentador, que ho ha deixat palès. 

Nou comentari