Esbroncada al ‘Deluxe’: Jorge Javier, al límit: “Què cony fem?”

L’últim programa de ‘Sábado Deluxe‘ ha acabat amb la paciència de Jorge Javier Vázquez. El presentador ha explotat davant la falta de professionalitat dels col·laboradors, que no paraven de trepitjar-se mentre parlaven, fent impossible que els teleespectadors entenguessin alguna cosa. El volum de la discussió entre ells anava pujant i pujant, el que l’ha forçat a intervenir visiblement enfadat.

Yvonne Reyes comentava un tema delicat sobre el fill quan tots els col·laboradors s’interrompien per donar les respectives opinions sobre el tema. El resultat? Un caos al que s’afegia que dos col·laboradors que en aquell moment estaven fora de càmera també començaven a ficar-s’hi.

María Patiño i Kiko Matamoros, que no participaven en l’entrevista, començaven a discutir i Jorge Javier no ha pogut més: “María!”, escridassava. “Hi ha quatre persones parlant i ningú en el pla. Us creieu que és normal? De veritat que no ho entenc. A vegades no entenc què cony fem aquí. Aneu a la vostra p… bola“, denunciava molt tens i enfadat.

Jorge Javier, enfadat al 'Deluxe'   Telecinco

Jorge Javier, enfadat al ‘Deluxe’ / Telecinco

El moment de tensió va aconseguir fer callar a tots, un silenci que ara era incòmode: “Ara ningú no parla?”, acabava dient per intentar tornar a la normalitat. Una escena que demostra que ‘Sábado Deluxe’ segueix sent una mica circ.

Nou comentari