El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’escrit més egocèntric de Jorge Javier: “Sóc un home molt important”
  • CA

Jorge Javier Vázquez sempre s’ha mostrat amb molta autoestima, acostumat a llançar-se floretes a si mateix sense vergonya. El presentador català s’estima, el que moltes vegades exagera per a divertiment dels seus seguidors. L’última columna de ‘Lecturas‘ la centra, precisament, en el seu amor propi.

Jo sóc un home molt important. A vegades penso que sóc molt humil, perquè malgrat ser molt important no m’agrada donar-me importància. No sóc important només per mi mateix, que també, sinó per la gent amb la qual em relaciono. He saludat en persona a presidents del govern -no a l’actual, a ministres de diferents partits, a polítics de l’oposició -no a l’actual ni ganes- i, fins i tot, la reina Letícia m’ha mirat als ulls i, somrient, li he dit el meu nom. Fins i tot m’escric amb un dels homes més guapos del món”, deixava caure de manera exagerada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Tot, per explicar que ha rebut un missatge d’una directora de cinema reconeguda internacionalment que li deia que els 50 anys són els nous 17: “I la vaig creure, perquè tinc l’estupidesa propi de l’adolescència molt pujada, tant que crec que m’està sortint acne”. 

Haver millorat el seu físic també l’ajuda a estimar-se més: “Em vaig fer una selfie a la piscina i la vaig enviar a un grup en el qual està P. -la seva exparella-. La seva resposta em va deixar commocionat: “A mi em va tocar el que compres a AliExpress, no?”. El pitjor és que té raó. Com no l’he de tenir en un pedestal si ell va gaudir de la meva anatomia rodona i peluda? Ara que sóc gairebé un surfista i moltes cases sospiren per donar llenya al meu cos, estem separats. Pobre”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa