El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez dóna l’última hora sobre com es troba Mila Ximénez
  • CA

Després de setmanes desapareguda de la televisió i sense fer cap aparició pública, i enmig dels rumors sobre el seu estat de salut, Jorge Javier Vázquez ha parlat sobre la seva amiga Mila Ximénez, i sobre com es troba. En un post del seu blog a la revista ‘Lecturas’, el presentador badaloní explica que aquest diumenge va esmorzar amb ella, amb el seu ex i amb una tal Cristina.

“Quines ganes tenia de veure a Mila i quina alegria veure-la tan bé”, afirma Jorge Javier, que afegeix: “La trobo tranquil·la, lúcida i assossegada. De la seva boca no surt ni una queixa. Riem amb les últimes xafarderies de la tele i comencem a fer plans per a l’estiu”. El millor, per al presentador, és “que la trobo animada i amb ganes de tornar a la feina”.

Alhora, Jorge Javier assegura que “la trobem molt a faltar” i que “és una peça fonamental del programa i a mi em dóna molta tristesa arribar i no veure-la perquè, a part d’una col·laboradora excepcional, és una de les meves millors amigues”. A més, recorda que “en qualsevol publicitat aprofitava per a explicar-li els meus rotllos i ella a mi els seus”.

El presentador de ‘Sálvame’ també relata que “ens entenem amb només mirar-nos i ric amb ella com amb molt poca gent”. “Estic desitjant que es recuperi, que puguem viatjar i que passem uns dies a la platja brindant per la vida. Som molts els que la necessitem”, conclou.

Mila Ximénez va ser diagnosticada l’any passat d’un càncer de pulmó, i tot i que havia continuat anant a ‘Sálvame’ a fer la seva feina com a tertuliana, ara fa unes setmanes que no hi apareix, el que havia fet saltar totes les alarmes pel seu estat de salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa