Jorge Javier parla sobre el seu deute amb Hisenda: “Esgotador, costós i psicològicament fet pols”

El presentador català denuncia la lentitud burocràtica de les denúncies de l'Agència Tributària

La llista de famosos amb deutes amb Hisenda és ben llarga. Pocs se salven de ser denunciats per l’Agència Tributària, que els crida l’atenció per unes tributacions inferiors i uns números mal fets. Entre ells es troba Jorge Javier Vázquez, el presentador català de Sálvame.

Aquest dimecres ha volgut reflexionar al respecte en directe, en un al·legat que ha fet servir per fer reflexionar: “Després de 10 anys començo a veure la llum d’un procés molt complicat… Ja no dec res a Hisenda, després de patir molt“.

El comunicador no veu normal haver de viure aquest malson: “Com pot ser que un contenciós contra Hisenda duri 15 anys? No és normal. És esgotador, costós i et deixa psicològicament fet pols. De cara a l’opinió pública sempre ets un defraudador i això ningú t’ho treu”.

El primer dia de Jorge Javier a 'MYHYV' - Telecinco
El primer dia de Jorge Javier a ‘MYHYV’ / Telecinco

“Jo tinc històries que arrossego des de fa molts anys. I el pitjor és que encara queden anys perquè tot es resolgui del tot”, reivindicava visiblement enfadat. Una lentitud burocràtica que ha volgut denunciar públicament per manifestar el descontentament que viuen tots els denunciats per Hisenda.

Nou comentari