El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez desafia Telecinco a acomiadar-lo de ‘GH’: “M’he passat? Doncs feu-me fora”
  • CA

Jorge Javier Vázquez l’ha fet grossa. El presentador va indignar-se en veure uns vídeos d’Alejandro Albalá tenint una actitud masclista i extremadament possessiva dins de la casa de ‘Gran Hermano Dúo’, davant del que va esbroncar-lo amb un discurs duríssim. Que el concursant menyspreés d’una manera tan brutal a la seva exparella és denunciable, i és que és perillós que s’emeti durant l’horari de màxima audiència. 

 

El presentador va destacar, precisament, que no es poden tolerar aquestes escenes misògines: “Sempre dic que veient aquest programa es pot arribar a aprendre moltíssim. Es pot aprendre a no ser com aquesta persona que estem veient. Estic convençut que aquest programa el ven molts pares amb les seves filles i crec que aquestes imatges poden ser molt il·lustratives. Alejandro, hi ha gent jove que us veu i tens 20 anys. Si jo fos pare i tingués una filla que tingués un xicot com tu, el primer que li diria seria que el deixés. És totalment inadmissible que intentis controlar d’aquesta manera la vida d’una persona que no et pertany. El que més m’inquieta és que no siguin reaccions aïllades, que puguis pensar així”, va sentenciar contundentment.

 

 

Aquestes paraules van ser aplaudides per molts, però no han agradat a tothom. Totes les mirades estaven posades en la família d’Albalá, que va entrar en directe a ‘Sálvame’ per parlar sobre l’actitud del seu fill. La primera en fer-ho era la mare, que va trucar per telèfon per denunciar el tracte que havia rebut el fill per part de Jorge Javier: “No s’ha fet servir la mateixa vara de mesura per als altres. En aquesta casa han passat moltes coses. Estic francament malament, em va semblar patètic per totes parts. Sofía està entrant a un joc que no s’ha de permetre, ha entrat a la casa amb la intenció de tornar-lo boig. I vosaltres l’esteu linxant“. 

 

'Sálvame' rep la trucada de la mare d'Alejandro Albalá
‘Sálvame’ rep la trucada de la mare d’Alejandro Albalá | Telecinco

 

Aquesta acusació va fer mal a Jorge Javier, que va adonar-se que tot s’estava anant de mare: “S’estan fent servir uns termes desmesurats. Si sóc un presentador que linxa els concursants, el que hauria de fer la cadena és treure’m el programa, i jo ho hauria d’acceptar. Si hem arribat a un punt en el qual es diu que jo consenteixo un linxament a un concursant, que em diguin que no presenti i que em facin fora“. 

 

El desafiament és perillós, ja que és cert que Jorge està rebent moltes crítiques per la seva manera d’estar al capdavant del programa. Hauria de ser neutral, el que mai és…

 

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ | Telecinco

 

Poc després, per això, un reporter del programa del cor va traslladar-se fins a la casa del pare d’Alejandro Albalá; que va mostrar una actitud molt diferent de la mare. Va voler demanar perdó en nom del seu fill només començar, de fet: “Em va saber molt de greu perquè mai no he vist així el meu fill. Agraeixo el tracte i la comprensió que vas tenir amb ell, Jorge. Em vaig quedar fred, perquè no he vist el meu fill en una situació semblant. Crec que ambdós són immadurs i no saben gestionar el dia a dia”. 

 

Sembla obvi que el programa no farà fora Jorge Javier, però és destacable que s’hagi produït aquesta situació. Com acabarà la cosa? Seguirà donant la seva opinió?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa