Jorge Javier, a la diana: “Abusa del poder i perd la professionalitat”

Antonio David Flores ha sumat una aliada en la seva guerra contra Sálvame i Jorge Javier Vázquez. Parlem de la catalana Mònica Pont, que ha sorprès molt en aparèixer en l’últim vídeo de l’extertulià. L’actriu ha aprofitat el clima de tensió per venjar-se de Jorge Javier, qui va humiliar-la públicament a televisió fa uns anys: “El vaig conèixer fa molt de temps, quan va demanar entrevistar-me diverses vegades per a una revista. Jo vaig accedir a totes les peticions i tot molt bé. El problema va venir després, quan jo no l’hauria saludat en un esdeveniment i, pel que em diuen, ell es va guardar aquell lleig a dins durant molt de temps. Quan em va tenir davant en un plató, va treure-ho tot i va quedar-se a gust”, reconeix Mònica.

Mai no s’havia pronunciat sobre aquest tema, el que suposa un gran mèrit per a Antonio David. Durant l’entrevista, Mònica va voler agrair tots els missatges de suport i ha dedicat un últim dard enverinat a Jorge Javier: “Crec que hom no ha de perdre el referent de qui és i cap a on va, ja que avui pots triomfar i demà no. Hom ha de ser coherent i quan entrevistes a un personatge, no pots perdre el nord ni el respecte cap a la persona que està donant audiència al teu programa. Jorge Javier va abusar del poder, va perdre la professionalitat i mai no es va disculpar“. Mònica Pont, a més a més, reconeix que aquella discussió a plató va afectar-la molt: “Recordo que aquell dia vaig anar cap a casa plorant perquè em vaig sentir atacada”.

Parlem d’una de les entrevistes més incòmodes per a Mònica Pont, la que va tenir lloc el 2013 al plató de Sábado Deluxe. En ella, el català l’acabava fent fora de plató després d’etzibar-li coses tan lletges com: “Et conec pels homes als que t’has fet i pels diners que els hi treus. Tu saps les regles del joc i les acceptes quan ves aquí cobrant molt més que la resta de col·laboradors. Diràs alguna cosa avui? Perquè si vols, pots marxar ja”.

Una actitud que ha mantingut enfrontats als dos catalans tot aquest temps i que ara donen ales a Mònica per deixar-lo verd en un vídeo d’Antonio David Flores. Són molts els personatges coneguts que han criticat la manera de treballar i els fums del presentador de Sálvame, que ara suma una nova enemiga.

Nou comentari