El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, ara contra Podemos: “Vella política 2.0”
  • CA

Jorge Javier Vázquez té una opinió ben clara respecte als polítics, el que deixa clar en les seves columnes de ‘Lecturas‘. No té por a dir el que pensa ni a criticar-los obertament, donant noms i cognoms i dedicant-los tota mena d’insults. Després de criticar fortament Cayetana Álvarez de Toledo, ara dedica l’últim escrit a dir que veu molt més interessant parlar d’Isabel Pantoja que sobre els polítics.

“De les últimes declaracions, una de les quals m’ha deixat amb el cap tort ha estat de Pablo Echenique, que diu que a Carmen Calvo no li agraden els seus tuits. D’aquí poc el sentirem dir que a Carmen Calvo no li agrada la seva dessuadora, que li fa enveja tenir millors cromos que ell, o que a ella li agrada la platja i a ell la muntanya”, comença. 

Jorge Javier Vázquez / Telecinco 

Un cop posat en context, toca anar al gra: “Coses que no entenc, que els polítics hagin d’estar contínuament opinant sobre absolutament tot a la xarxa. No els hi treu temps de dedicar-se al que és important de veritat? Tampoc no entenc aquells que es passen més temps en els platós de televisió que en el seu lloc de feina. O aquells directius de diaris que veus a totes hores a diversos canals parlant sobre el que sigui, ja sigui de Pedro Sánchez o de Carmen Lomana. Quan i com dirigeixen els seus diaris?”.

Però no content amb aquesta crítica, continua: “El perill que té dir alguna cosa mínima crítica contra algú de Podem és que després estrenyen les fileres a la xarxa i et critiquen durant diversos dies. Bé, no és perill. És avorriment. Pitjor encara, és vella política 2.0″.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa