El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, dolgut: “No és el primer cop que María Teresa Campos em maltracta”
  • CA

L’entrevista a María Teresa Campos en el Deluxe del passat dissabte ha fet parlar molt. Va sorprendre veure-la tan maleducada i insolent amb el presentador, una actitud que li ha generat un munt de crítiques. Jorge Javier Vázquez ha volgut parlar sobre el tema després d’un parell de dies de reflexió, els que l’han ajudat a adonar-se que la convidada va ser molt injusta amb ell.

“Ho vaig passar molt malament. Encara no entenc per què va tenir aquesta actitud… Ella sabia en tot moment a què venia. Quan va acabar l’entrevista em va trucar la meva mare preguntant-me si estava bé, molt preocupada. María Teresa m’ha trucat, però no li he agafat el telèfon. No em truquis més, perquè no vull parlar amb tu i el pitjor és que no sé quant de temps estaré així”, deixava clar.

María Teresa Campos, convidada al Deluxe / Telecinco

El català té clar que l’objectiu de María Teresa era fer-lo embogir perquè ell mostrés la seva pitjor versió: “Ser una dona gran no et justifica. No és el primer cop que María Teresa em maltracta en un plató. És molt dolorós, però estic fart que guardem silenci sempre amb els mateixos per respecte. Jo segueixo buscant un motiu que em faci pensar que María Teresa és bona persona i no el trobo. Això és el que em fa més pena. Mai no diguis mai, però si puc escollir espero no haver d’entrevistar cap d’elles mai més. Em vaig sentir víctima d’una trampa”. 

Telecinco

Una relació que sembla totalment trencada, després d’una falta de respecte de María Teresa que ha fet esclatar el presentador. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa