El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier contra Ayuso: “Política desastrosa i experta en repartir m…”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha deixat clar en diverses ocasions que és votant incondicional del PSOE. El presentador català aprofita l’aparador que li ofereix ‘Sálvame’ per carregar contra el PP, principalment, el que ara ha fet també a la columna de ‘Lecturas‘. La principal perjudicada ha estat Isabel Díaz Ayuso, contra la que carrega sense escrúpols.

Afirma que haver viscut 25 anys a Madrid li permet criticar-la “amb fonaments”: “El pitjor no és que sigui una política desastrosa, sinó que ella no ho sàpiga. El pitjor no és que li oferissin el càrrec -que també-, sinó que l’acceptés. Borratxa de si mateixa, ens fa empassar magarrufes més pròpies de barres de bars a les quatre de la matinada que d’una professional seriosa. Incapaç de fer anar una de les comunitats més importants d’Espanya, s’ha convertit en una experta en encendre el ventilador i repartir merda a tort i a dret. En aquesta estampida suïcida en la qual està immersa, no repara en demonitzar el món per salvar la pell”. 

Isabel Díaz Ayuso Europa Press (1)

Isabel Díaz Ayuso / Europa Press 

La titlla de dona “aliena al judici aliè”, una política que assegura que no fa més que buscar còmplices que l’ajudin a emmascarar la seva “gestió ineficaç”. 

I d’aquí, a anunciar que més endavant tornarà a parlar d’ella perquè encara recorda una mala jugada que li hauria fet enmig de la seva guerra amb Belén Esteban: “No va tenir sort, però va voler fer mal…”. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa