El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez humilia un company i aquest respon amb una dura crítica
  • CA

Jorge Javier Vázquez mai no ha tingut problema en criticar els seus companys. El presentador català ho ha deixat clar en directe, però també en les seves columnes de Lecturas. L’última que ha publicat, de fet, li ha provocat molts problemes amb Antonio David Flores. I és que l’ha deixat verd en un escrit molt punyent que no ha fet gens de gràcia al col·laborador del programa.

Jorge Javier deixa clar des de la primera línia que entre ells la relació no és ideal: “Antonio David creu que no em cau bé, però no és veritat. De fet, ell pensa que hi ha molta gent a qui no cau bé, el que ha de ser cert, però pertany a aquell grup de persones que veu enemics on no n’hi ha. Si veu que no té enemics se’ls inventa, perquè a ell li ve molt bé culpar algú d’un passat desgraciat, un present incert i un futur desconcertant. Mai no reconeixerà que és responsable d’alguna de les seves hòsties més vitals i sonades”.

No content amb això, el presentador continua amb la crítica: “Tampoc no suporto quan veu que la merda comença a esquitxar-lo i aplica la teoria del ventilador, merda per a tots, i que no hi hagi cristià que surti indemne per alguna cosa que ell i només ell ha comès”.

Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez, en una imatge promocional d’una entrevista a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Com era d’esperar, Antonio David Flores ha volgut respondre a aquest atac i ho ha fet des del plató de Sálvame. S’ha mostrat molt dolgut i no ha dubtat en tornar-li els cops: “Veig completament injust aquest article cap a mi. Potser s’hauria d’haver preocupat en conèixer-me una miqueta més, el que no ha fet, i valorar-me més professionalment, que tampoc no ho ha fet. Ha d’acceptar que hom no estigui d’acord amb el que escriu. Ell diu que hi ha molta gent a qui no caic bé. Si ens comparem i ens posem els dos en una balança, podria ser que hi hagi molta més gent que no el suporta a ell que a mi”.

“Ell és presentador i jo li estic contestant amb la millor vergonya i educació possible. Síndrome de l’impostor? Tinc poques síndromes. Potser ell té la síndrome d’estar massa a dalt i pensar que no caurà mai…”, etzibava per posar fi a una resposta que és probable que també tingui rèplica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa