El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Les coses sempre poden anar a pitjor”
  • CA

Jorge Javier Vázquez no pot superar la mort de la seva amiga Mila Ximénez. Així ho ha expressat en un nou post del seu blog de la revista ‘Lecturas’, on parla del Nadal que ha viscut amb la seva família i, sobretot, de la seva mare, que acaba de fer 82 anys, i que sempre li dona coses per emportar-se a Madrid: “Avui ha estat una tassa, en un altre viatge pinya, cireres o pernil del bo envasat al buit”, explica el presentador badaloní.

Però realment de qui vol parlar és de la seva amiga íntima: “Mila, ja li he dit a la meva mare. Que jo dono per liquidat aquest any de merda de 2021 i espero amb els braços oberts el 2022, però tampoc amb moltes esperances, perquè si alguna cosa he après aquests mesos és que les coses sempre poden anar una miqueta a pitjor. I el que s’ha de fer és acceptar-les amb la millor dels somriures i dir-los: ‘No passa res. Sempre passa res'”.

Mila Ximénez | Europa Press
Mila Ximénez | Europa Press

A mes, Jorge Javier confessa que “he deixat de ser tan optimista com abans. No sé si és bo, però, noia, t’estalvies moltes desil·lusions”. I, finalment, conclou: “Per aquí et continuo trobant molt a faltar, i l’única cosa que et demano és que em donis un cop de mà. Com m’haurà vist la meva mare que un dia em va confessar que li havia demanat al meu pare i a tu que em donéssiu una empenteta. Fes-li cas, si us plau”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa