El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez confessa que odiava el Nadal
  • CA

 

El presentador Jorge Javier Vázquez ha confessat que fa uns anys odiava el Nadal, i per quins motius. Ho ha escrit en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on comença explicant que “quan vivia al centre de Madrid temia l’arribada del passat pont perquè significava el tret de sortida de les festes nadalenques. Dur a terme les accions pròpies del dia a dia es convertia en un absolut infern. Riuades i riuades de gent amb perruques de diversos colors envaïen els carrers, els pares amb els nens embussaven els voltants del Cortilandia, els restaurants feien el mes amb els sopars d’empresa i els pàrquings eren incapaços d’assumir tant cotxe. Caos absolut. Suposo que tot seguirà igual”.

  

A més, el presentador català explica assegura que “si ja de normal em costa anar al centre, durant aquestes dates no m’apropo ni de broma. Però m’agrada saber que la gent es llença als carrers, que els teatres estan plens a vessar, que la vida està plena i tothom intenta ser més feliç del que és habitual. Em vaig passar anys odiant aquestes dates i amb la meva experiència us dic que no compensa. És molt més fàcil deixar-se portar pel vendaval de celebracions que resistir-se a elles”. “Pensa que aquest any també passaran i que quan finalitzin respirarem alleujats”, afegeix.

 

I, finalment, conclou: “Però aquests fotuts dies no sé què tenen que aconsegueixen encongir-te el cor i fer que bategui d’una manera més especial. Potser més cursi, sí. Però també d’una altra manera diferent a l’habitual. Celebrem, doncs. Com més aviat comencin, abans acabaran”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa