El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez compara Isabel Díaz Ayuso amb Esperanza Aguirre
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha escrit un contundent article al seu blog de la revista ‘Lecturas’ on carrega contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. “Hi ha debats que cada vegada m’interessen menys. Per exemple, el que es genera sobre Díaz Ayuso. En res s’acabarà el debat, perquè arrasarà per majoria absoluta en les pròximes eleccions, així que l’única cosa que em queda és aguantar-me”, ha lamentat el presentador badaloní.

A més, Jorge Javier considera que Ayuso “ha convertit Madrid en el reducte més bel·ligerant contra el govern de Sánchez i els ciutadans li han comprat el discurs. Ja no hi ha res a fer”. En aquesta línia, opina que “quan els arguments li flaquegen -és a dir, sempre-, Ayuso es treu de la màniga una referència a Veneçuela, una altra a ETA i una tercera a l’independentisme català”.

Segons el presentador de ‘Sálvame’, “la dreta és molt donada a citar articles de fora de les nostres fronteres que destrossen la imatge del nostre govern. Ho veuen com un senyal de patriotisme perquè els empeny a intentar refer un país que se’n va en orris”. A més, considera que “quan les crítiques els afecten a ells, serà titllat d’antiespanyol el seu autor i tot aquell que el comparteixi”.

I, finalment, conclou Jorge Javier: “Les maneres d’Ayuso recorden molt a les d’Esperanza Aguirre, que és una cosa bastant descoratjadora, per cert. No hi ha més que veure on han acabat la majoria de persones que van acompanyar a la presidenta durant els seus anys de mandat. A l’ombra”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa