El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez celebra el seu aniversari al teatre Tívoli de Barcelona
  • CA

Jorge Javier Vázquez acaba de fer 51 anys. I ho ha celebrat d’una manera molt especial: al Teatre Tívoli de Barcelona. Però no és que el presentador badaloní hagi organitzat una festa pels seus amics, sinó que es trobava a la capital catalana en motiu de la representació de la seva obra ‘Desmontando a Séneca’.

Ha estat el propi Jorge Javier qui ha compartit el moment amb els seus seguidors a les xarxes socials. “Gràcies, Barcelona. Fer anys al Tívoli s’està convertint en tota una tradició”, ha escrit el presentador, que ha afegit: “Així, que bonica és la vida”. A més, el presentador ha compartit un vídeo on es veu com una persona del seu equip entra amb un pastís d’aniversari a les mans en acabar la representació de l’obra.

En aquest moment tot el teatre es posa a cantar la cançó de l’Aniversari Feliç fins que el presentador bufa les espelmes, moment en el qual el públic assistent aplaudeix fortament. A més, en el teatre no només hi havia la mare de Jorge Javier, sinó que també hi eren Rocío Carrasco i Fidel Albiac, que s’han convertit en bons amics del presentador català.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fart i tip a juliol 26, 2021 | 12:41
    Fart i tip juliol 26, 2021 | 12:41
    Aquest paio per a mi inconegut i que no he vist mai en cap canal de Tv dels que segueixo habitualment, està abonat a "El Món" ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa