Jorge Javier Vázquez carrega sense límits contra Isabel Pantoja

“La Pantoja exigeix la dedicació d'un sacerdoci”, afirma el presentador badaloní

Jorge Javier Vázquez ha tornat a carregar contra Isabel Pantoja. Ho ha fet en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, després que el periodista Luís Rollán donés per trencada la seva relació d’amistat amb la cantant. “Isabel Pantoja s’ha carregat a una de les persones més lleials que ha tingut al seu voltant: Luis Rollán”, comença escrivint el presentador.

Alhora, recorda que “tothom qui s’ha relacionat mínimament amb Isabel Pantoja coneix què significa pronunciar les paraules ‘no m’ho mereixo’. Luis Rollán s’ha trencat la cara per la cantant fins a límits inexplicables. Ha intentat defensar a la seva amiga quan la seva defensa era pràcticament inexistent. Ha actuat sempre com un amic fidel, lleial i discret”.

Segons Jorge Javier, “d’ell no pot dir-se que s’hagi dedicat a escampar secrets de la cantant per a aconseguir més hores de televisió. Però Pantoja mai té fi ni suficient. És insaciable pel que fa a l’atenció que ella considera que mereix”. En aquest sentit, afirma que “pertànyer al seu cercle significa dedicació plena, no defallir mai i estar sempre preparat per a rebatre qualsevol comentari poc agradable que es pronunciï sobre ella”.

I continua criticant-la: “La Pantoja exigeix la dedicació d’un sacerdoci, amb l’excepció que les teves forces poden flaquejar si et dediques a Déu -som humans, però compte amb ensorrar-te pel que fa al culte de la intèrpret perquè no cap el perdó ni el penediment”. Seguidament, el presentador torna a fer referència a Luis Rollán: “Sembla ser que ell no va estar a l’aguait una tarda i no va sortir en defensa de la seva amiga quan un company va dir alguna cosa que a la cantant no li va semblar bonic. I d’aquí al desterrament hi ha un pas”.

“Un altre més que se suma a la llista de damnificats de la cantant”, afirma el presentador badaloní. I conclou: “Rollán encara està en l’etapa que l’estima i que era la seva amiga. Està passant pel procés que passa tothom que s’acosta a ella. Dintre de no gaire temps s’adonarà que, com tots, ha estat utilitzat. I que el que ell creia que era amistat mai va existir. Almenys, d’ella cap a ell”.

Nou comentari