El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez carrega durament contra Hisenda
  • CA

Contundents paraules de Jorge Javier Vázquez sobre Hisenda. Va ser aquest dissabte durant una entrevista a Lolita Flores a ‘Sábado Deluxe’, on aquesta va parlar dels problemes que la seva mare, Lola Flores, va tenir amb Hisenda. En aquest sentit, la cantant es va mostrar convençuda que el càncer de la seva mare es va accelerar per l’angoixa que va sentir durant tot el temps que va estar endeutada amb Hisenda, i per la por que tenia d’acabar a la presó.

Ha estat en aquest moment quan el presentador badaloní ha donat la seva opinió: “Si Hisenda hagués de pagar per totes les malalties que ha generat, la tancaven“, i Lolita afegia: “Jo entenc que s’han de pagar impostos, si volem una bona sanitat i un país que funcioni, però el que no entenc és la caça de bruixes, i això és el que em fa molta pena”.

Jorge Javier Vázquez - Telecinco
Jorge Javier Vázquez – Telecinco

“El que pot ser és que un organisme funcioni amb algú que digui als inspectors que d’aquí a finals d’any cal aconseguir uns objectius, i intentar treure d’on sigui. I comencen a estirar i estirar el fil, i et fiquen moltes vegades en problemes on no t’has de veure, perquè ells cobren per objectius i els han demanat que treguin calers”, ha continuat criticant Jorge Javier.

A més, ha afegit: “Sovint no arriba a res, però t’has de ficar en advocats, en jutges, en preocupacions… I després l’opinió pública pensa que ets un defraudador! Doncs potser cal que comencem a parlar dels errors que comet Hisenda, i que els paguin!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa