S’apropa la final de ‘Gran Hermano VIP‘. Ja no queda res per saber qui es converteix en el guanyador d’una de les edicions més exitoses de la història del reality. Totes les apostes diuen que serà Míriam Saavedra, ja que la direcció del programa ha evidenciat que és la seva clara preferida. S’arriscaran a sentir crits de tongo? Sigui com sigui, de moment han volgut seguir amb la incògnita. Com? Anunciant per sorpresa que Suso i Asraf són els dos primers finalistes del concurs. Míriam, el Koala i Mónica es jugaran l’expulsió la setmana vinent: qui abandonarà la casa? 

 

La gala d’aquest dijous va tenir molts més moments a comentar, per això. El protagonista principal? Jorge Javier Vázquez de nou. El presentador va començar defensant el programa davant la gran quantitat de crítiques que reben amb un potent missatge: “Aquell que pateixi veient aquest programa, que el deixi de veure. Es farà un favor a si mateix i a nosaltres”. 

 

Això sí, el que més va cridar l’atenció va ser la clatellada que va fer a Rosa María Mateo, l’administradora única provisional de RTVE. Fa pocs dies la vam veure durant una comissió del Congrés carregant contra els reality shows i sembla que les seves paraules no van fer gens de gràcia al català. “Mentre jo sigui administradora única provisional, els asseguro i juro que mai no hi haurà programes d’aquest tipus a la corporació. És veritat que les audiències de TVE no remunten, però és que les cadenes que tenen audiències altíssimes es basen en realities“, va dir.

 

Rosa María Mateo, a una compareixença al Congrés dels Diputats
Rosa María Mateo, a una compareixença al Congrés dels Diputats | Europa Press

 

Com va contestar en Jorge? Amb un dard irònic i ben enverinat: “Si us plau, Míriam, saluda Rosa María Mateo, que és una fanàtica dels realities i li farà molta il·lusió”. Òbviament, la concursant va fer-ho sense saber qui era aquesta dona, el que va fer encara més gràcia al presentador: “No saps com t’ho agrairà, Míriam, és una gran defensora dels realities“. 

 

 

Però no content amb això, va reflexionar en veu alta: “En aquest país, en el món sencer, si fas televisió i no fas realities i menysprees el gènere, què ets? Res. Un quintar de petons de tota la gent que fem realities a Espanya i també de la gent que fa ‘Masterchef'”, va voler acabar, tot deixant clar que considera el programa de cuina de TVE com un reality més. Una guerra oberta que sembla no tenir fi… Està basada aquesta rivalitat en una gelosia?

 

 

Nou comentari

Comparteix