Jorge Javier Vázquez carrega contra Antonio David Flores: “Ets un gran manipulador”

El col·laborador ha traït el seu company de programa José Antonio Canales Rivera

Després que el programa ‘Sálvame’ fes públic que el seu col·laborador Antonio David Flores havia traït un dels seus companys, José Antonio Canales Rivera, portant una informació sobre una suposada infidelitat del torero, ell s’ha intentat defensar com ha pogut. Però tots els seus arguments no han estat suficients perquè els seus companys de programa no carreguessin durament contra ell. “T’estàs destapant com un gran manipulador, et presentes com una víctima quan qui ho és realment és una persona amb la qual tenies una relació de proximitat i afecte”, li ha retret Jorge Javier Vázquez.

Canales s’ha sentit traït per ell, però el col·laborador no es considerava culpable ja que no són amics. Tot i això, Antonio va voler representar a la dona que anava a acusar a Canales, de manera que cobraria un percentatge del seu caixet. Antonio David ho nega tot i Jorge Javier Vázquez li responia que, amb la seva actitud, el públic descobreix un costat que abans no coneixia d’ell i aquest comentari empipava molt a Antonio: “No riguis, al final es barreja al personatge amb el professional, la informació que porto és com a col·laborador”.

“Què t’hauria semblat a tu?”, li preguntava el presentador i el col·laborador només es queixava: “No em deixes acabar d’explicar-te res”.

Nou comentari