El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’abans i el després del canvi físic de Jorge Javier: “15 kg menys”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha engegat el 2021 ple d’energia. El presentador català mai no havia treballat tant, al capdavant d’un Sálvame que ara s’emet de dilluns a diumenge. El canvi físic que ha experimentat en aquests últims mesos és més que evident, així com l’orgull que sent cada cop que es mira en el mirall.

Ell mateix ha compartit amb els seguidors què ha fet per aconseguir perdre 15 kg: dieta estricta, exercici i disciplina. Ajudat d’un equip de nutricionistes i un medicament que ajuda a cremar els greixos, el procés va obtenir bons resultats.

“Començo el 2021 en forma, encara que sense oblidar-me de com vaig arribar a estar fa uns anys. Vaig poder recuperar el meu pes ideal, el que segueixo mantenint avui dia”, escriu tot acompanyant el muntatge d’un parell de fotografies que evidencien el canvi físic.

“M’enganyava moltíssim amb el tema dels hidrats. Anava a dormir molt tard, la meva feina és molt sedentària, no em movia… Ara vaig al gimnàs i cuido molt la meva alimentació”, explica. Un sacrifici que el fa estar orgullós de si mateix, d’igual manera que li dona ales per riure’s de si mateix i el sobrepès que tenia abans.

Una nova rutina i una nova vida que vol mantenir aquest 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa