La predilecció de Jorge Javier pels ballarins: “Ho he intentat amb cent mil”

Jorge Javier Vázquez ha aprofitat la ruptura d’Ágatha Ruiz de la Prada i Luismi ‘El chatarrero’ per deixar constància que mai no va acabar d’entendre com havien acabat junts: “Com va aconseguir enamorar una dona com ella?”. Un home poc atractiu i amb aficions molt diferents de les de la dissenyadora, una relació que el presentador mai no va veure clara. En parla a la seva última columna de ‘Lecturas‘, en la qual passa de parlar d’aquesta parella a fer un parell de confidències íntimes.

És habitual que el català aprofiti aquests escrits per treure a la llum alguns aspectes desconeguts de la seva vida privada. No li fa cap mena de vergonya despullar-se d’aquesta manera davant dels lectors, que agraeixen setmana rere setmana totes les seves confessions.

Aquest dimecres comença revelant que sempre ha volgut sortir amb un ballarí: “Amb els anys vaig començar a desenvolupar una grandíssima estima pels ballarins, encara que aquests passessin de mi. Sempre em van atraure els seus cossos i l’energia que m’enviaven des de l’escenari”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soltero. No escribo más ni menos.

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

“El ballarí, de comèdia musical, contagiava alegria de viure. Crec que mai no vaig lligar amb cap encara que ho vaig intentar amb cent mil. I ara em segueixen atraient els ballarins, no només per l’obvi, sinó per la duresa que hi ha darrere de l’ofici. Hi ha en ells una vulnerabilitat que m’atrapa. A mi els ballarins em segueixen atraient perquè mai no he estat amb cap”, explica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es hora de volver

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Una atracció que no tenia quan va començar a fixar-se en altres nois: “El tema de la professió dels xicots o dels aspirants a ser-ho era una cosa que em preocupava molt quan jo era molt jove. Jo era el primer membre de la meva família que anava a la universitat -i el meu pare estava molt pesat amb aquest tema- creia que la meva parella també havia de ser universitari. Per a mi resultava fonamental que tingués una carrera i que fos un gran lector. Considerava un plus que fos al teatre, al cinema i que controlés d’exposicions. I que fos una bèstia al llit, per cert”. Un nou pensament compartit pel presentador, que no calla res. 

Nou comentari