L’aventura de Jorge Javier amb un home casat: “La dona no ho sabia”

Jorge Javier Vázquez ha convertit la columna de ‘Lecturas‘ en un diari personal. El presentador català es mostra transparent amb els seus lectors, que s’assabenten de totes les peripècies de la seva vida privada. Gràcies a aquests relats se sap que ha passat tot el Nadal a Tailàndia, un viatge que ha fet sol per acomiadar un any molt complicat en el qual l’han operat dues vegades.

Sol en un hotel de luxe, amb platges paradisíaques i cap parella que el lligui. Un escenari ideal que ha aprofitat per fer servir una aplicació per lligar amb la qual no ha tingut gaire èxit. Això sí, un suec hauria intentat tenir una aventura amb ell: “Un noi suec de 22 anys, amb xicota, encara que ella no sabia que el seu xicot anava amb nois. El suec em va assegurar que m’ho faria com ningú no m’ho havia fet mai, però em va fer pal i vaig tallar la conversa”.

Per què? “Quan posen les expectatives tan altes, m’ensorro. És com quan em pregunten per la mida i exigeixen quantitat. Callo pel fòrum perquè no estic per exàmens”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es hora de volver

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

I d’aquí, a explicar que la nit de Cap d’Any va quedar-se a l’habitació sense sopar: “No hi havia res que em vingués més de gust que no anar a aquest sopar. Aprofito per trucar la meva mare, les meves germanes i a P. A les nou de la nit em fico al llit. Felicitat extrema. Ara són les deu i vint-i-cinc del matí de l’1 de gener. He esmorzat gairebé sol a l’hotel i tot em sembla meravellós. No tinc ressaca i em sento feliç d’haver enviat el 2019 a prendre per sac”. 

Un any nou que es pren amb optimisme: “M’agrada això de feliços anys vint. Serà la meva dècada, ho intueixo. Encara em queden uns dies de descans a la platja. Avui el meu pla és estudiar una mica, fer el ronso. Aniré una estona al gimnàs i brindaré pel nou any durant el dinar”. 

Nou comentari