Jorge Javier Vázquez: “Amb la mort de Mila he estat a punt de deixar-ho tot”

"M'encantaria ser l'‘enfant terrible’ de la televisió", afirma el presentador

Terelu Campos entrevista aquesta setmana a la revista ‘Lecturas’ al presentador Jorge Javier Vázquez, que es troba actualment de vacances. L’amistat que els uneix els fa parlar amb absoluta sinceritat. Jorge Javier se sincera amb Terelu Campos sobre l’amor, el sexe, el treball i l’insuportable dolor que li produeix l’absència de Mila.”És com si tingués una foto fixa de Mila al cervell. No em marxa del cap”, assegura.

Amb Mila em sentia molt identificat en la manera de viure les seves pors, les seves inseguretats. Em sentia molt comprès per ella”, confessa el presentador badaloní. “Quina curiositat vols saber sobre mi? Em coneixes molt ja”, pregunta en començar a Terelu. Però no pot evitar tornar a parlar de Mila: “Em va fer un gran favor deixant-me que m’acomiadés d’ella. Vaig sortir de l’habitació amb moltes ganes de viure”, revela Jorge Javier.

“Terelu, m’encantaria que tornessis una altra vegada a ‘Sálvame!”, exclama il·lusionat. “Veuríem una altra Terelu. Ara ja no aguantaries una vespa en els collons”. Però, està ‘Sálvame’ preparat per a aquesta tornada? Aquesta també és la pregunta. “M’encantaria ser l’‘enfant terrible’ de la televisió, que m’enxampessin sortint dels llocs amb ulleres de sol a les 10 del matí”, diu.

La vida ha canviat molt per a Jorge Javier però, sens dubte, continua sent el mateix de sempre.

Nou comentari