El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez, a punt d’abandonar les aplicacions per lligar
  • CA

Jorge Javier Vázquez no té parella en aquests moments. Després d’anys compartint la vida amb Paco, fa un bon temps que està solter, i mai li ha fet vergonya reconèixer que ell fa servir les aplicacions mòbils per lligar. Però ara està rumiant deixar-les. Així ho confessa el propi presentador en un post en el seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Durant aquesta setmana no he mirat les aplicacions de lliguar, fet molt estrany en mi tenint en compte que al llarg del dia les miro compulsivament centenars de vegades. Porto pensant molt sobre el món de lligar en l’actualitat i crec que m’estan començant a venir ganes de baixar-me del carro” , ha començat escrivint Jorge Javier.

Seguidament, reconeix: “No estic a l’altura del que es demanda avui dia. Quan jo era més jove ficar-se al llit amb algú era un triomf -almenys en el meu cas- i pel que recordo no érem molt exquisits a l’hora de gaudir d’aquestes trobades. O igual era jo, que com arrossegava aquest complex de culpa em conformava amb qualsevol cosa. Ara no succeeix així”. I explica com es viu ara: “Coneixes a algú per alguna aplicació i has d’enfrontar-te a un exhaustiu test. Et pregunten què t’agrada, si tens alguna morbositat, algun fetitxe, si estàs ben dotat”.

Jorge Javier Vázquez, de vacances - Instagram
Jorge Javier Vázquez, de vacances – Instagram

“I jo, la veritat, és que m’he adonat que sóc molt maldestre, perquè sabent de què va la història podria preparar-me les respostes. Però no, em quedo en blanc i només puc respondre: ‘Bé, no sé, quina morbositat tens tu. De grandària? Normal, no sé’. Entenc que davant aquestes respostes la gent no mostri excessiu interès i passi al següent”, confessa el presentador, que encara va més enllà: “Si tinc la gran sort de quedar amb algú la història també té el seu què perquè m’he adonat que la gent acostuma a tenir un coneixement extraordinari del seu propi cos”.

Segons el presentador badaloní, “practiquen el sexe amb tanta assiduïtat que l’executen amb una precisió suïssa. Vénen amb la partitura ben estudiada i exigeixen que la toquis a la perfecció: ara un petó en el coll, ara una mossegadeta al lòbul, ara unes carícies per l’esquena”. “No existeix lloc per a la improvisació ni tan sols per a l’emoció: el sexe es redueix a la repetició d’una successió d’elements prèviament testats que arriben a convertir-se en rutinaris“, conclou Jorge Javier.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: borinot a octubre 21, 2021 | 13:32
    borinot octubre 21, 2021 | 13:32
    ostia noooooo! ara que li volia enviar una proposició. De fet aquest borinot, no està a l'alçada ni de la sola de la sabata, ni és persona ni és periodista, no té ni ofici ni benefici

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa