El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez abandona el plató després d’una forta discussió amb Belén Esteban
  • CA

 

Tot ha començat al programa ‘Sábado Deluxe’ quan Belén Esteban ha alçat la veu per moltes persones del seu entorn que ho han passat malament per la crisi del coronavirus i no ha dubtat a carregar contra els polítics. Després de tornar de la publicitat, Jorge Javier Vázquez li ha comentat que no estava d’acord amb les seves paraules però que ho respectava. Però Belén ha insistit en el seu discurs, i això ha provocat l’empipament de Jorge Javier.

Belén considera que el seu discurs li ha semblat “una merda” al presentador perquè “ell no el viu” i això ha estat l’espurna que ha fet explotar a Jorge Javier: “Estic fins als nassos que em diguin que ‘tu no ho vius’, no t’ho consentiré. No vagis amb aquest rotllo barat”, començava dient.

Jorge assegura que té família que ho està passant “igual de malamanet” que la de Belén, però que ell no ho explica: “No em posis en el teu mateix lloc. M’emprenyaré i molt. Estic del discurset de ‘les meves amigues viatgen amb metro’ fins a…. de què cony et creus que viuen les meves germanes? No vagis per aquí perquè acabarem molt emprenyats. No em donaràs lliçons de res”, continuava el presentador, visiblement afectat.

Després, Jorge Javier ha confessat que no li venia de gust continuar amb l’entrevista, que no volia preguntar-li res més a Belén (que estava sent entrevistada) i ha decidit abandonar el plató. Lydia ha pres el comandament després de l’abandó del presentador, l’estupefacció de tots els col·laboradors i les llàgrimes de Belén.

Fes clic aquí per veure el moment de la forta discussió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa