L’escrit més sincer de Jorge Javier: “Necessito riure, estic trist i tinc ganes de plorar”

El presentador català reconeix que travessa un moment anímic delicat

Jorge Javier Vázquez no ha dubtat mai a l’hora de compartir la seva opinió sobre tota mena de temes. El presentador català se sincera sempre que pot, especialment en la seva columna de Lecturas. Allà va deixar clar que votaria Ángel Gabilondo del PSOE, un suport que no va ser prou.

En l’últim escrit que ha publicat reconeix, de fet, que se sent molt desanimat des de la victòria electoral d’Ayuso: “Vaig començar la setmana trist perquè jo era d’aquells que creien que l’esquerra tenia opcions a Madrid i en veure els resultats em van entrar unes ganes de plorar que no han desaparegut del tot… Dimarts estava jo com lànguid però a poc a poc em vaig recuperant, encara que m’està costant molta feina”. Té clar que la victòria del PP és “incontestable”: “Ayuso ha arrasat i la veritat és que no sé què més escriure sobre aquest tema. El millor de tot és que la campanya ha acabat i en breu començarà l’estiu”.

Aquest últim any, marcat per la pandèmia, no ha estat fàcil per al presentador: “Necessito riure, escoltar anècdotes i compartir inquietuds. Aquests dies estic una mica agitat. Em produeix desassossec tornar a la normalitat i adonar-me que hem perdut gairebé un any de les nostres vides. La vida d’abans estava plena de defectes. Doncs bé, hem passat un any tancats en nosaltres mateixos i no sé si ens ha servit d’alguna cosa”.

Jorge Javier Vázquez carrega contra 'Masterchef' - Telecinco
Jorge Javier Vázquez carrega contra Masterchef / Telecinco

Jorge Javier ha tornat a actuar al teatre amb la seva obra, un xou que omple la seva agenda però que alhora l’ajuda a distreure’s i recuperar la vida que tant ha trobat a faltar.

Comentaris

    mala peça 13/05/2021 12:11 pm
    doncs plora, troç de quoniam, i ves a que et moqui la iaia

Nou comentari