El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Treballo tant per evitar ser un viciós”
  • CA

Jorge Javier Vázquez continua promocionant la seva obra de teatre Desmontando a Séneca, en la que reflexiona sobre la vida i la mort en to d’humor. Són molts els famosos que l’han anat a veure actuar, del que presumeix en el seu perfil a Instagram. No agrada a tothom, però, que el presentador català de Sálvame estigui provant sort a sobre de l’escenari. L’actor protagonista de La casa de papel, Álvaro Morte, l’ha acusat d’intrusisme aquesta mateixa setmana. El Jorge ha optat per treure ferro al tema i deixa clar que no li importa que el critiquin. La seva resposta? Publicar una fotografia a Instagram en la que es mofa d’ell: “Li molestarà també que, a més a més d’omplir teatres, estigui tan bo?”.

Jorge Javier Vázquez ironitza sobre les crítiques que rep | Instagram

El Jorge el que vol és diversificar-se perquè és conscient que la feina a televisió és una muntanya russa i que la fama pot desaparèixer en qualsevol moment. Reitera aquesta idea en una entrevista al diari 20 minutos. Molts l’han criticat i s’han mofat dels problemes que ha tingut per omplir els teatres, però a ell això no li importa: “El meu oasi és treballar a televisió perquè és com anar a berenar amb amics. A plató és on descanso realment de la vida. Recordo que Verónica Forqué em va dir que no pots ser actriu i que no t’agradi Sálvame perquè és la vida. A la gent que no li agrada el nostre programa és perquè no té sentit de l’humor o perquè camina dos pams per sobre del terra. A mi em critiquen ara com a actor, però no m’afecta. Jo sempre m’alegro de l’èxit dels altres”.

I és que, de fet, està venent moltes entrades. El català justifica el seu èxit d’una manera molt curiosa: “El teixit cultural de tots els països el sustenten les dones i els gais. Quants grups d’homes heterosexuals queden per anar al teatre? Ells prefereixen anar a beure cervesa o a veure el futbol”. En la seva obra de teatre parla sobre la mort, una experiència que va viure de prop quan va patir un ictus l’any passat. Ni tan sols llavors va deixar de treballar gaire temps: “Jo crec que treballo tant per no ser un viciós“.

Jorge Javier Vázquez concedeix una entrevista contundent | Instagram

Jorge Javier mai no s’ha tallat a l’hora de compartir la seva ideologia política, el que li dona ales en aquesta ocasió per opinar sobre la guerra interna del PP: “Tu no pots ser germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid i cobrar comissió. Estèticament em sembla terrible”. Una nova entrevista del comunicador estrella de Telecinco que el col·loca a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa