El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier parla del problema de salut que li ha impedit actuar
  • CA

Jorge Javier Vázquez espantava els seus seguidors el cap de setmana en haver de cancel·lar la representació de la seva obra de teatre. El català havia de pujar a un escenari de Logronyo diumenge a la tarda, però poques hores després emetien un comunicat en el que anunciaven que s’hauria de suspendre “per un problema de salut del protagonista”. No especificaven què era el que li havia passat al presentador de Sálvame, el que encenia totes les alarmes. Aquest dilluns, només un dia després de la cancel·lació, Jorge Javier ha reaparegut al plató del programa. Tothom volia saber què havia passat, un dubte que ell intentava respondre: “No vaig poder actuar per culpa d’un contratemps“.

Unes declaracions buides en les que no ha donat cap detall sobre el motiu concret, però amb les que sembla deixar clar que no va ser cap problema de salut greu. Els teleespectadors l’han vist presentar sense problema, el que ha fet parlar molt. Jorge Javier s’ha avançat a les crítiques i ha demanat perdó: “Demano perdó a tota la gent que tenia entrada per al teatre. Intentaré arreglar-ho per poder veure’ns com més aviat millor”.

Les especulacions segueixen multiplicant-se a la xarxa davant d’aquesta excusa pobra i sense detalls de l’actor i presentador català. Molts es pregunten per què no ha especificat quin era el problema de salut que va al·legar la seva agència i com és que ell s’ha referit al problema com un “contratemps” i no una malaltia. Alguns creuen que no estava malalt realment, sinó que no va poder traslladar-se fins a Logronyo per algun motiu que no ha volgut que transcendeixi. La companyia de teatre tampoc no ha tornat a dir res, simplement s’ha dedicat a tranquil·litzar els assistents i a oferir la possibilitat del retorn dels diners de les entrades. De moment no hi ha data pel retorn de Jorge Javier als escenaris de La Rioja, però esperen que sigui aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa